Parforhold og sexlegetøj?

Du går og tænker over, hvordan du introducerer sexlegetøj i legen i soveværelset, men du er ikke sikker på, hvordan det kan gøres rigtigt? Vi har samlet et par råd om, hvordan du forvandler dit soveværelset til et legeland 😉

 

Kommunikation er essentielt i ethvert forhold, og dette område er ikke en undtagelse. Før du trækker en vibrator frem fra dit hemmelige lager i skuffen ved sengen, skal du gøre din partner opmærksom på, hvilke lyster du har. Hvis det er for skræmmende at gøre det som i en almindelig samtale, så prøv at gøre det til en del af legen, når i har sex. Start med noget som: Det ville være så frækt, hvis du ville bruge en vibrator på mig for eksempel. Eller det ville være så frækt, hvis jeg onanerede foran dig med en vibrator.

 

Hvis I så har bestemt jer for, at det her må prøves, så shop sammen efter sexlegetøj, så det er en oplevelse, I har sammen og er sammen om at vælge, så det er noget, I begge kan lide.

 

Hvis det er første gang, I bruger sexlegetøj sammen, kan det være godt at starte med for eksempel en klitoris vibrator eller måske en mindre vaginal vibrator. De kan begge bruges på klitoris, når I har samleje, så begge føler nogle gode vibrationer! I kan også prøve en penisring med vibrator. Så er der noget for jer begge.

 

Du kan også bruge en dejlig afslappende massage til at introducere sexlegetøj. Mærket Magic Wand startede faktisk som at være en vibrator til brug for almindelig massage. Så måske når vibratoren er en del af jeres massage, kan du forsøge at flytte den længere ned på kroppen….

 

Som med alt kommunikér – også når I har brugt vibratoren. Hvad var godt for mig? Hvad var godt for dig? Dermed lærer I hinanden bedre at kende og kan dermed bedre tilfredsstille hinanden.

 

God fornøjelse med dit sexlegetøj og til at få introduceret brugen af disse brummende orgasmevidundere i dit forhold.