Mænd i dameundertøj

Det var lidt af en artig historie, min frisør fortalte mig i dag, da jeg var hos hende for at få klippet en smule af spidserne på mit hår. En af hendes andre kunder havde fortalt, at hun var ved at blive skilt, fordi hun havde fundet ud af, at hendes mand var hende utro.

Kvinden havde nemlig mødt en af sine bekendte, som havde spurgt, om hun snart havde fødselsdag. Hvorfor spørger du om det, spurgte kvinden, og den anden havde så forklaret, at hun tilfældigt havde mødt kvindens mand i den lækre lingeri shop, vi har her i byen, og så tænkte hun ret naturligt, at han nok var inde for at købe en fødselsdagsgave til sin kone.

Problemet var bare, at hun ikke har fødselsdag på denne tid af året, så hun var ret overbevist om, at hendes mand måtte have købt en gave til en anden kvinde, men hun havde alligevel ventet et stykke tid med at konfrontere sin mand med den viden.

Og da hun så en dag gjorde det, var det helt tydeligt, at han havde dårlig samvittighed, og han ville faktisk ikke fortælle, hvad han havde haft at gøre i lingeri shoppen, så nu havde den pågældende kvinde altså valgt at forlange skilsmisse.

Hør nu her, sagde jeg til frisøren, det er da alt for drastisk en beslutning, for det kan jo være, der er en god forklaring på mandens køb af lingeri, hvis han da overhovedet havde købt noget i butikken. Han kunne jo også have haft et andet ærinde.

Frisøren og jeg gjorde os lidt lystige på den stakkels kvindes bekostning. Min frisør flirtede lidt med den tanke, at der jo faktisk er mænd, der godt kan lide at gå i dame undertøj og bruge en BH, så det kunne rent faktisk være, at han var inde for at købe noget til sig selv.

Det grinede vi lidt af, og jeg fortsatte ud ad samme spor og indvendte, at hvis det var tilfældet, så er jeg nu ret sikker på, at han enten ville låne noget af sin kones undertøj eller i stedet handle i en webshop og købe sit lingeri online, så han ikke ville komme til at afsløre sig selv.

Ret beset var det ikke så pænt af frisør og mig at gøre os muntre i forhold til en så grim situation, som en skilsmisse selvfølgelig må være, men for mit vedkommende synes jeg nu, at det er ret uskyldigt i kraft af, at jeg jo ikke kender det par, der nu tilsyneladende skal skilles.

Ved nærmere eftertanke kan jeg nu godt forstå, at kvinden ikke ville finde sig i, at hendes mand gik i byen for at købe sexet lingeri, når det ikke var til hende selv. Og afsløringen via kvindens bekendte betragter jeg som helt ligegyldig, for hvis manden var sin kone utro, ville det nok alligevel komme for dagens lys på et tidspunkt. Men sådan en historie bør minde alle mænd om, at de skal være mere forsigtige, hvis de har et sidespring.

5 kommentarer til “Mænd i dameundertøj”

 1. Hvorfor skal det pustes op som en kriminal handling at bruge kvinde undertøj jeg har brugt strømpebukser i mange år lige siden jeg havde ude arbejde og det var min kone som desværre er død det købte dem til mig det føltes helt naturlig nu laves de jo også til mænd her 25 år eftet

  Svar
 2. Helt rigtig, og hvor er det udelukkende de lange flotte læder støvler der er forbeholdt kvinder?

  Hvorfor er det de frække flotte Lak/PVC regnfrakker og eller anden materiale der kun er til kvinder og ikke til os mænd der har lidt anden indgangsvinkel?

  Det skal være helt naturlig at vi mænd anvender dametøj inde som uden på, ligesom kvinder anvender vores typer tøj, lange bukser, habitjakker o.s.v..

  Svar
 3. Helt rigtigt , men jeg er nu heller ikke den der holder mig tilbage , jeg har en stor feminin garderobe som bliver brugt hver dag og jeg bære altid lingeri og bærer altid natkjole om natten, og elsker at bære høje hæle, støvler og stiletter , gør en dyd ud af at fremstå så kvindelig som muligt.

  Svar
 4. Vi har alle vores lyster og så længe at vi ikke generer andre med dem, så er der da vel ikke noget forkert i det, det mener jeg, jeg nyder og have en lille BH og et par G-strings trusser på, dem der er gennemsigtige, sort og rødt er min ynglings farver, min kone kender til min hemmelighed, vi har været gift i 38 år, har ingen børn, hun har købt nogle sæt til mig igennem årene, det startede for mig, lige efter at vi blev gift og hun opdagede at jeg havde været i hendes komode skuffe og havde prøvet det, hun blev ikke sur, tværtimod, hun, vi er slanke begge 2 og hun har små bryster, som jeg elsker meget og vi er næsten samme størrelse, det skal lige siges, jeg er Hetroseksuel og det er min kone også, vi har et dejligt sexliv sammen, vi er kun sammen med hinanden og der er vi nøgne, men det sker at jeg har det på inden at vi elsker og min kone nyder at klæde mig af og jeg nyder at hun gør det, vi nyder og forføre hinanden, jeg har det ikke på hver dag, men når jeg har det på, har jeg det under mit mandetøj og altid så ingen kan se noget, jeg er fra naturens side ikke meget behåret og det jeg har under mine arme og mellem mine ben, det fjerner min kone hver uge, så nøgen er jeg da noget feminin og se på, men med mit mandetøj, er jeg maskulin, jeg går med jakkesæt hver dag på arbejde, jeg arbejder i en bank, jeg kan kun anbefale andre at gøre det de kan lide og er de gifte, så vær ærlig overfor din ægtefælle, det kan blive en meget stor hjælp at have en man kan betro sig til og snakke med.

  Svar

Skriv en kommentar