Mænd i dameundertøj

Det var lidt af en artig historie, min frisør fortalte mig i dag, da jeg var hos hende for at få klippet en smule af spidserne på mit hår. En af hendes andre kunder havde fortalt, at hun var ved at blive skilt, fordi hun havde fundet ud af, at hendes mand var hende utro.

Kvinden havde nemlig mødt en af sine bekendte, som havde spurgt, om hun snart havde fødselsdag. Hvorfor spørger du om det, spurgte kvinden, og den anden havde så forklaret, at hun tilfældigt havde mødt kvindens mand i den lækre lingeri shop, vi har her i byen, og så tænkte hun ret naturligt, at han nok var inde for at købe en fødselsdagsgave til sin kone.

Ikke fødselsdag

Problemet var bare, at hun ikke har fødselsdag på denne tid af året, så hun var ret overbevist om, at hendes mand måtte have købt en gave til en anden kvinde, men hun havde alligevel ventet et stykke tid med at konfrontere sin mand med den viden.

Og da hun så en dag gjorde det, var det helt tydeligt, at han havde dårlig samvittighed, og han ville faktisk ikke fortælle, hvad han havde haft at gøre i lingeri shoppen, så nu havde den pågældende kvinde altså valgt at forlange skilsmisse.

Hør nu her, sagde jeg til frisøren, det er da alt for drastisk en beslutning, for det kan jo være, der er en god forklaring på mandens køb af lingeri, hvis han da overhovedet havde købt noget i butikken. Han kunne jo også have haft et andet ærinde.

Frisøren og jeg gjorde os lidt lystige på den stakkels kvindes bekostning. Min frisør flirtede lidt med den tanke, at der jo faktisk er mænd, der godt kan lide at gå i dame undertøj og bruge en BH, så det kunne rent faktisk være, at han var inde for at købe noget til sig selv.

Et godt lille grin

Det grinede vi lidt af, og jeg fortsatte ud ad samme spor og indvendte, at hvis det var tilfældet, så er jeg nu ret sikker på, at han enten ville låne noget af sin kones undertøj eller i stedet handle i en webshop og købe sit lingeri online, så han ikke ville komme til at afsløre sig selv.

Ret beset var det ikke så pænt af frisør og mig at gøre os muntre i forhold til en så grim situation, som en skilsmisse selvfølgelig må være, men for mit vedkommende synes jeg nu, at det er ret uskyldigt i kraft af, at jeg jo ikke kender det par, der nu tilsyneladende skal skilles.

Det med sexet lingeri

Ved nærmere eftertanke kan jeg nu godt forstå, at kvinden ikke ville finde sig i, at hendes mand gik i byen for at købe sexet lingeri, når det ikke var til hende selv. Og afsløringen via kvindens bekendte betragter jeg som helt ligegyldig, for hvis manden var sin kone utro, ville det nok alligevel komme for dagens lys på et tidspunkt. Men sådan en historie bør minde alle mænd om, at de skal være mere forsigtige, hvis de har et sidespring.