Certificeret stress coach

Jeg er i en mærkelig periode i mit liv. Jeg er ved at foretage et karriereskift. Eller mere korrekt: Jeg overvejer at foretage et karriereskift. Jeg er nemlig træt af at ræse rundt til møder med forskellige administratorer og tale om budgetter. Jeg vil noget andet. Ikke længere fremlægge regnskaber og tale om penge. Jeg vil lave noget, jeg synes, giver mening. Måske noget med mennesker. Hjælpe dem videre.

Min uddannelse

Faktisk så er jeg i gang med at tage en stresscoach uddannelse med certificering. Det er noget, jeg begyndte på for nogle år siden. Jeg har altid været interesseret i psykologi, og jeg startede da også med at læse psykologi på universitetet. Det var bare et meget bogligt studie, og jeg droppede ud. Blev økonom i stedet for. Interessen for psykologi og for, hvordan hjernen fungerer, har jeg dog altid haft med mig. Og da jeg så, at man kan få en stresscoach uddannelse et sted, så tænkte jeg, at jeg ville prøve det. Jeg valgte derfor at melde mig til uddannelsen, men jeg sagde også til mig selv, at jeg ikke behøver at tage den, hvis jeg ser, at det alligevel ikke er noget for mig.

Mit eget tempo

Jeg sagde også til mig selv, at jeg behøver ikke at tage uddannelsen inden for den normale tidsramme. Jeg talte med underviseren om det, og han sagde, at jeg fint kunne tage uddannelsen i mit eget tempo. Jeg bestemmer selv. Og det er rart. Jeg har jo i nogle perioder meget travlt med regnskaberne, jeg laver for forskellige virksomheder. Så er det rart ikke at føle sig forpligtet til også at skulle møde op til undervisningen. Jeg kan nå det på et tidspunkt, hvor jeg ikke har så travlt. Jeg skal jo ikke gå hen og blive stresset af at gå på arbejde og sidde på skolebænken samtidigt.