Den bedste tækkemand

Jeg er træt af, at der er håndværkere inde ved siden af hele tiden. De larmer. De laver selvfølgelig det, de skal. Og vores nabo er glad for at se arbejdet skride frem. Det har taget lang tid for dem at få huset renoveret. Bl.a. har det taget ekstra lang tid for dem at finde en tækkemand på Fyn, som kunne lægge et flot, nyt tag for dem. Men det lykkedes for dem. Efter at have henvendt sig til mange eksperter, der kan håndtere stråtag på Fyn.

Der er en del

Min nabo fortalte, at der faktisk er en del tækkemænd på Fyn, men mange af dem påtager sig ikke at lægge et helt nyt tag. Det var derfor, det tog lang tid, inden deres tag stod klart. Men det gør det nu, og håndværkerne er nu ved at lægge de sidste fliser ved terrassen. Jeg glæder mig til, at de bliver helt færdige med huset. Det bliver rart ikke at møde en håndværker hver eneste dag. De er såmænd søde nok, men de efterlader altid en masse affald på vejen. Min nabo glæder sig også. Han er træt af at gå og rydde op hver eneste eftermiddag. Når han kom hjem fra arbejde, var der altid mindst en times oprydning at få gjort, inden han kunne slappe helt af. Det må være ret trættende at leve i et byggerod i 4 måneder.

Nu er der ende på tingene

Men nu kan han se en ende på tingene. Han regner med, at om en uge, så er de helt færdige. Også med malerarbejdet indvendigt. Derefter vil han holde en grillaften, hvor vi skal komme og se huset, som det fremstår – færdigt. Det glæder vi os til. Og jeg ved, at hans nabo på den anden side også glæder sig til at blive fri for at se på gamle murbrokker og nye fliser.