Forevig konfirmationen med en konfirmationsfotograf

En konfirmation er ikke bare en fest ligesom så mange andre. Der ligger så meget planlægning i at afholde den perfekte fest for sit barn, og derfor er det også vigtigt, at alt simpelthen bare klapper, som det skal. Der er ikke plads til store fejl, og når man er oppe på dupperne og gjort sig rigtig umage for at holde en fed fest for sin søn eller datter, så er der også store chancer for, at det bliver en uforglemmelig dag i deres liv. Og når du nu har gjort så meget for at få den perfekte fest på benene, hvorfor så ikke få den foreviget ved at booke en decideret konfirmationsfotograf?

Flere og flere fotografer tilbyder nemlig sig selv til blandt andet konfirmationer, og det kan du udnytte, hvis du gerne vil have nogle skønne billeder at kunne kigge tilbage på om mange år. Selvfølgelig kan du også få din kusine eller din onkel til at snuppe et par billeder hist og her med sit spejlreflekskamera, men det bliver aldrig helt det samme, som hvis du har en professionel fotograf på opgaven hele tiden. Og du skal ikke være bange for at booke ham hele dagen, da det er meget normalt, at fotografen er med lige fra morgenstunden, hvor håret skal sættes, til en gang om aftenen hvor de fleste gæster går hjem og festen daler i intensitet.

Selvom der måske stadig er et lille år til, at konfirmationen rent faktisk finder sted, så er det på ingen måde for sent at komme ud af starthullerne. Der er lokaler, der skal bookes, der er biler, der skal lejes til at hente konfirmanden i kirken, og der er måske også et band eller en spillemand, der skal lejes til selve festen. Der er så mange ting, der skal være styr på, når du skal holde den perfekte konfirmation. Og du er på ingen måde den eneste, der har et barn, der skal konfirmeres på det tidspunkt. Så du er altså i stærkt tidspres for at få fingrene i lige netop de folk og de lokaler, som du gerne vil have. Og det samme gælder altså  med en konfirmationsfotograf. Hvis du vil have den bedste, så er det en god ide at gå ud og finde ham nu.

Faktisk er det ikke unormalt, at folk booker konfirmationslokaler mange år ud i fremtiden. Hvis der nu er et sted, hvor storesøster og storebroder også har holdt deres konfirmation, så er det måske vigtigt, at efternøleren også kommer til at træde ind i de voksnes rækker det samme sted. Og er det et par lokaler, der er eftertragtede, så er det bare om at være ude i god tid. Så kan du være nødt til at booke dig ind et par år i forvejen. Så vær opmærksom på det. Det nytter ikke noget, hvis du først skal til at booke lokaler, musik og fotograf en måned i forvejen. Så kommer du i hvert fald på noget af en opgave.