Kassekredit

Du skal tænke over, hvad pengene skal bruges til. Skal du købe nye møbler eller et andet forbrugsgode én gang, er et lån måske det bedste. Du får alle pengene – f.eks. 20.000 kr. – udbetalt på én gang, og beløbet betaler du tilbage med de aftalte afdrag. Typisk afdrager du med et fast beløb hver måned.

Skal pengene bruges som reserve, er en kassekredit / kreditlån ofte den bedste løsning. Her får du stillet et beløb til rådighed – f.eks. 8.000 eller 10.000 kr. – som du kan bruge af, som du vil. Der er ikke nogen dato for, hvornår du skal betale pengene tilbage – det kan du som regel gøre, når du har luft i økonomien til det. Det giver ekstra fleksibilitet i forhold til eksempelvis forbrugslån.

Ingen ventetid på udbetaling

Modsat kviklån er der ikke nogen ventetid på et kreditlån! Du skal ikke vente 48 timer, før du har penge at bruge af. Du kan få dit pengelån med udbetaling med det samme: https://xn--penge-ln-g0a.nu/.

Der er ingen betænkningstid og ingen tvungen ventetid. Du kan helt bogstaveligt få penge overført til din konto i løbet af mellem 15 og 45 minutter!

Hvad kan en kassekredit bruges til?

Det bestemmer du selv. Der er ingen – absolut ingen – begrænsninger på, hvad du bruger pengene til fra din kassekredit. Om det er til en ny cykel, en ferie, klatgæld eller en ny telefon – det er revnende ligegyldigt.

Det eneste, der tæller, er:

  • Du skal kunne opfylde de (få og nemme) krav, långiver stiller
  • Du skal betale tilbage som aftalt – minimum de påløbne renter hver måned

Og det er såmænd det hele. De enkelte krav til at få et kreditlån kan du se under hver enkel långivers tilbud i listen herover.

Hvor store kreditlån kan man få?

Normalt er et kreditlån på op til 15.000 kroner, og det er erfaringsmæssigt mere end rigeligt til de fleste at have som kassekredit. Bemærk dog, at Ferratum tilbyder kreditlån på op til 20.000 kroner – svar og lån også i weekenden og på helligdage! Det vil med andre ord sige, at du kan låne penge døgnet rundt 24/7. Uanset, om det er lån på en lørdag eller en søndag, så gør det ingen forskel, se her: https://xn--billige-kvikln-xib.dk/laan-penge-i-weekenden/

Hvis du står med et behov for flere penge end 15.000 kroner på én gang, skal du i stedet se på et traditionelt online lån. Dem kan du finde de billigste (og endda gratis) og bedste af ved at klikke på knappen herunder

Tit brug for penge?

Som allerede nævnt: Når du har fået en kassekredit, kan du reelt beholde den i årevis. Trække penge, når du skal bruge dem. Betale tilbage når du kan. Og så trække flere penge igen. Og sådan kan du blive ved! Du kan læse mere om det at få en online kassekredit her: https://kassekredit.nu/