Hvem kan renovere et badeværelse?

Vi har brug for en dygtig håndværker, der kan hjælpe os. Vi har købt et hus lige uden for byens centrum. Det er faktisk et halvt dobbelthus. Altså sådan ét, hvor der er to boliger i samme bygning. Vores bolig er i to plan og har en kælder. Den spejler ligesom naboens bolig. Det er i øvrigt en operasanger, der bor i den anden halvdel af huset.

Funkis

Huset er fra engang i 20’erne eller 30’erne. Helt funkis. Flot. Det er faktisk ikke så stort. Kun ca. 120 m2, men det er tilstrækkeligt stort til vores lille familie. Og vi har, en dejlig lille have, hvor børnene fik brugt en masse gode timer i sandkassen og på gyngestativet. Vi flyttede ind for ca. 20 år siden. Dengang var vi unge, og købet af huset tog en del af budgettet. Derfor blev renoveringen af det noget, vi selv tog hånd om. Min mand er heldigvis godt skruet sammen. Han er godt til at bruge sine hænder, og han kan godt lide at lave små og store projekter, der forbedrer huset. Nu her 20 år efter, hvor vores økonomi er meget bedre, har vi besluttet, at huset skal have en god professionelt lavet renovering. Vi skal have gjort meget ved badeværelserne – også med hensyn til indretning. Der er ét i kælderen og ét oppe på første sal.

Ikke gør det selv projekt

Men renovering af badeværelse kan man ikke lave helt selv. Der er nogle ting, som man skal bruge godkendte installatører eller montører til at gøre. Sådan noget med vand og elektricitet, som skal holdes adskilt, og sikres. Så vi besluttede at finde et firma, der kan varetage renoveringen af badeværelserne. Vi tænker, at vi skal flytte ned i kælderen og bruge badeværelset der, imens firmaets håndværkere tager sig af badeværelset oppe på første sal. De kan så gå i gang med at renovere badeværelset i kælderen bagefter.

De bedste til renovering

Det var en svær opgave at finde firmaet, som vi har lavet en aftale med om det. Vi søgte faktisk med lys og lygte. Vi googlede: ”Renovering af badeværelse”, ringede til venner og bekendte: ”Kender I nogen, der kan renovere et badeværelse?”, spurgte vores (nu) store børn om, de kendte én, der kender én. Det tog tid. Men det lykkedes. Vi fandt et firma, som vi mener, er det rette til at varetage opgaven for os: https://badmodul.dk/renovering/ . De sendte en konsulent ud i sidste uge. Han kiggede på rummene og lovede os, at han sender os et forslag i løbet af denne uge. Han spurgte meget ind til, hvad vi ønskede os, og om, hvilken stil vi godt kan lide. Vi fortalte ham om, hvad vi gerne vil ændre, og om materialer, vi godt kan lide. Jeg håber, at han kunne pejle sig ind på, hvilken stil og hvilke materialer vi godt kan lide. Det var lidt svært at forklare ham. Vi kan jo godt lide godt kram. Det skal ikke være de billigste elementer og armaturer. Det skal dog heller ikke være de dyreste. Det behøver ikke at være den her stramme, retlinede stil, men det må gerne være stilrent – og nemt at holde rent.