Legetøj til frække par

Jeg sidder her en sen nattetime og tænker, om jeg skal få købt noget sexlegetøj til mig om min mand. Vi kunne godt trænge til at spice tingene lidt op i lagnerne. Vi har en dildo, vi bruger af og til, men jeg har set, at der er kommet så meget nyt siden da. Det er ved at være mange år siden, vi købte den. Når jeg snakker med mine veninder, fortæller de også begejstret om nye indkøb, så jeg må vist hellere få set nærmere på det 🙂

Der findes jo selvfølgelig meget lækkert lingeri, og det bruger jeg også. På med et lækkert sæt og nogle frække hæle – det kan altid satte min mand i humør – men jeg mangler nu lige det lille ekstra frække. Og noget vi ikke har prøvet før. Mmmmm måske jeg skulle se på håndjern. Det kunne være frækt, at han låste mig fast til sengen og ”brugte” mig. Eller måske rollerne er byttet om, og han er låst fast til sengen, mens jeg giver ham oralsex og bagefter sidder ovenpå ham. Måske lader ham give mig oralsex først, men han stadig er låst fast. Ja, det kunne være spændende. Jeg må vist hellere få set på håndjern.

Andet spændende sexlegetøj…. Hmnnn måske vi skulle lægge ud med at massere hinanden. Jeg har hørt, at der også findes en klitoris olie, som når den kommer på klitoris, gør det mere intens. Det kunne være en fræk måde at starte på. Og med al din olie kunne vi måske lege med vores dildo. Og måske jeg skulle se på en nyere version af den vibrator. Jeg har set, at den der hedder ”The Rabbit” er meget populær. Det bliver da vist efterhånden til en spændende pakke med sexlegetøj, jeg får sat sammen. Jeg tror ikke, at jeg vil fortælle min mand, at jeg har bestilt det. Det skal være en overraskelse til en weekend, hvor vi har god tid. Jeg håber ikke, det varer så længe, før det bliver leveret – kan slet ikke vente på vores spændende weekend….