Mobil bredbånd?

Hvis du er blevet træt af, at dit internet derhjemme er blevet alt for langsomt, og at du skal bruge flere minutter på, at få en enkelt mail sendt ud, eller flere minutter på, at dine billeder bliver oploaded forskellige steder? Så skulle du prøve fibernet! Det er hurtigt og billigt internet. Med fibernet får du internetforbindelse, som aldrig er langsomt, og som du dermed aldrig bliver træt af. Med fibernet kan du bevæge dig rundt i huset imens du er online, og det kan du endda gøre, selvom andre computere er logget på netværket. Dette vil naturligvis ikke påvirke din forbindelse. Lige meget hvor mange der benytter sig af den lynhurtige internetforbindelse, vil der altid være god signal og hastighed.

Hvis du derimod er typen, som altid er på farten, og som altid er på vej ud af døren, skulle du prøve et mobilt bredbånd i stedet for. Med et mobilt bredbånd tilsluttet din computer, kan du have den med dig under armen, og stadig være i stand til at logge på internettet. Det vil altså sige, at du kan være alle steder i landet, og samtidig være online. Denne forbindelse åbner op for en lang række nye internetmuligheder, hvor du kan sidde i busser, toge, til og fra arbejde, på cafeer og mange andre steder, alt imens du tjekker Twitter, Facebook, internet aviser eller andre sjove og praktiske ting. Når du køber mobilt bredbånd, får du det hele leveret i et smart lille USB-modem, som du blot sætter i din computer, og vil straks være på internettet. Du kan også købe mobilt bredbånd direkte til din mobiltelefon, så du ikke behøver computer eller lignende. Fælles for det mobile bredbånd er, at det kører over mobilmasterne. Det betyder, at der er nødt til at være en mobilmast i nærheden for, at hastighed og signal fungerer helt optimalt – heldigvis er der gode mobilmaster de fleste steder i Danmark.

Nu spørger du sikkert dig selv, hvordan du skal kunne vælge mellem disse to bredbåndstyper. Det kan også være uoverskueligt at vælge, når der er så mange forskellige udbydere, typer, hastigheder og ikke mindst priser. Fibernet er god til dig, som har en familie, der også gerne vil nyde godt af den gode internetforbindelse. Så kan du sidde og arbejde, mens dine børn spiller, eller imens din samlever også er online på internettet. Det er også en god løsning for studerende, hvis I bor mange i én lejlighed/bofællesskab. På den måde kan i hver måned spare penge på internet. Faktisk kan alle elektroniske enheder i hjemmet benytte sig af internettet – det vil sige både computere, mobiltelefoner og tablets. Hvis du derimod sjældent er derhjemme, er mobilt bredbånd en utrolig god løsning, som mange andre danskere benytter hver eneste dag. Ulempen med denne type bredbånd er, at internetforbindelsen kun kan bruges af én ad gangen. Inden du vælger hvilken type, der passer bedst til dig, skal du overveje hvor mange Mbit du ønsker at købe, og om du har brug for en pakkeløsning. Mange danske udbydere tilbyder nemlig billig Tv og telefoni + abonnement med i den månedlige pris. Dette gør det også nemmere at overskue, så der ikke er for mange regninger at holde styr på.