Polering i Holte

Det er faktisk ikke så overskyet i dag. Der er chancer for, at vi får solen at se. Og det er jeg glad for. Jeg er ved at være træt af gråvejr og mørket. Og hvis vi får lidt sol i dag, så vil jeg simpelthen sætte mig i min lænestol og bare kigge ud ad vinduet. Jeg har nemlig fået hjælp til at få vinduerne pudset. De er rene, og jeg kan nyde min flotte udsigt. Det var hårdt tiltrængt at få dem vasket. Det sagde den vinduespudser, som kom også. Han var godt forfrossen, da han var færdig med arbejdet. Jeg bød ham naturligvis på en varm kop kaffe og et stykke julekage. Hjemmebagt. Det var han ret taknemlig for. Jeg skulle ikke betale ham. Det var nemlig min datter, som havde sendt ham ud til mig.

Sød datter

Hun har tit spurgt mig, om der ikke er noget, som hun skal hjælpe mig med her i huset. Men jeg vil ikke belaste hende. Hun har travlt med sin egen familie. Men den her tidlige julegave, som hun gav mig, har altså været dejlig. Vinduespudseren fortalte mig, at hun har lavet sådan et abonnement til mig. Så han vil komme igen i næste måned. Han vil komme en gang om måneden i det kommende år. Det er jo fantastisk at få sådan en gave. Jeg er jo ikke så stærk som for blot 5 år siden længere. Så det er faktisk rart at få hjælp til det arbejde. Jeg har jo også et stort hus at passe. Med mange vinduer.

Tak til hende

Efter at vinduespudseren var gået i fredags, ringede jeg til min datter for at sige tak for hendes betænksomhed. Hun sagde, at det skulle bare mangle. Jeg har jo hjulpet hende og hendes familie så mange gange i løbet af de sidste 10 år. Først med at give dem penge til udbetalingen på deres eget hus og derefter med mange andre ting. Af nysgerrighed spurgte jeg hende om, hvordan hun havde fået den idé, at jeg skulle have et abonnement på en vinduespudser. Hun forklarede mig, at hun havde besluttet, at i år vil hun selv have hjælp til det arbejde i huset. Så hun havde været på nettet.

Lede efter vinduespudser online

Havde bare søgt efter ”Vinduespudser Holte” og havde set et site, hvor de faktisk selv foreslog, at man giver et vinduespuds til en pårørende i gave. Hun syntes, at det var en fantastisk idé. Så hun havde ringet til firmaet for at høre, hvordan det fungerede. De havde forklaret hende hele processen, og så havde hun bestilt et abonnement. Nej, faktisk to abonnementer. Et til mig og et til hende selv. Desværre kan hun ikke finde et lignende firma i Jylland, så hun kan bestille et abonnement til sin mands forældre. De bor lidt uden for Aarhus og kunne godt bruge noget hjælp. Men hvem ved. Det kan være, at vinduespudseren her i Holte kan anbefale en kollega i Aarhus. Hvem ved. Det vil hun spørge ham om, næste gang, han kommer hos hende.