Vola VVS – Lækkert design

Man bliver på mange måder mere magelig med alderen. Egentlig har det nok ikke noget med alder at gøre, snarere med økonomisk formåen forstået på den måde, at de fleste får råd til lidt mere, efterhånden som de bliver lidt ældre og børnene er flyttet hjemmefra.

Et eksempel på det står vi midt i hjemme hos os. Min kone og jeg har i et stykke tid talt om, at det nu kunne være rart med to vaskekummer ude i badeværelset, så den ene af os ikke skal stå og vente på, at den anden bliver færdig ved håndvasken. Det er da magelighed, for da vores to børn endnu boede hjemme, var vi fire om at dele den samme håndvask.

Men samtidig kan vi så få pyntet lidt op på badeværelset. Der er rigeligt med plads til et arrangement med en bordplade med to håndvaske i og skabe under, så det skal vi nu i gang med at have lavet.

Vores voksne søn er ganske ferm til alt, hvad der har med vvs at gøre, selv om han ikke er faguddannet. Han har lovet at udføre de dele af arbejdet, som jeg ikke selv har evner til. Forleden dag sad vi sammen og planlagde indkøbet af de ting, der skal bruges. Selve møblet med underskabe og bordplade har vi allerede købt, og vores søn har foreslået, at vi køber det øvrige i en netbutik, for man kan sagtens finde masser af billig vvs på nettet, påstår han.

Vi skal have to armaturer til håndvaskene, og de skal selvfølgelig være ens. I det valg skal min kone selvfølgelig med ind over, for når det handler om design eller udseende i det hele taget, er det hende, der er ordførende direktør her i firmaet.

Derfor blev hun kaldt hen til computerskærmen, da jeg sad sammen med vores søn og kiggede på de mange muligheder. Udvalget er stort, og der er også stor forskel på priserne. Allerede inden min kone kom hen til computeren havde jeg fået øje på nogle meget stilrene armaturer fra Vola, som jeg egentlig synes rigtig godt om. Men prisen var jeg ikke så begejstret for. De var nemlig langt dyrere end de fleste andre. Men jeg vidste også, at min kone ikke bryder sig om det design, som disse danske armaturer har, så jeg kunne nok slippe for at købe de dyreste af dem alle sammen.

Det viste sig også at holde stik. Min kone sagde med det samme, at det i hvert fald ikke skulle være sådan et armatur, hun ville have noget med blødere linjer. Det fandt hun også, og jeg glædede mig over en nogenlunde fornuftig pris på hendes udvalgte armaturer.

Vores søn sørgede for at bestille de nødvendige fittings til arbejdet – både til selve vandrørene og til afløbene. Sammenlagt synes jeg egentlig, at der er tale om en forholdsvis fornuftig investering, og jeg må give vores søn ret i, at det nok er billigere at købe vvs online.

Netbutikken har lovet at levere varerne i tid til, at vores søn kan komme i gang med arbejdet i weekenden.